Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

ДНКВ Плус

Кои сме ние

ДНКВ Плус

Фирмата ДНКВ Плус ДООЕЛ Гевгелија, е основана 2012 година и е специјализирана за увоз и трговија на производи за шумарство и градинарство, како и за трговија со авто делови.

ДНКВ Плус е директен увозник, застапник и дистрибутер на светски познатата фирма ОРЕГОН од САД, која е водечки светски производител на резревни делови во областа на шумарството и градинарството. Во склоп на фирмата се и трговија со алати за градинарство (косачки, тримери, ножици ...) кои доаѓаат од познати партнери од Србија, Словенија, Грманија, Италија, Грција, Кина ....

ДНКВ Плус ДООЕЛ Гевгелија располага и со 2 продажни салона каде може да се набават сите производи, како и производите за авто делови, авто козметика, масла и широк асортиман на делови за сите патнички возила.

ДНКВ Плус ДООЕЛ Гевгелија е семејна фирма со 5 вработени и располага со сопствен магацински простор од 500 м2 и два продажни објекти кои се наоѓаат на ул. “Радован Ковачевиќ“ бр. 27 и на ул. “Маршал Тито“ бр. 131 во Гевгелија, Македонија.

marsal

ул. “Маршал Тито“ бр. 131, Гевгелија

radovan

ул. “Радован Ковачевиќ“ бр. 27, Гевгелија