ДНКВ ПЛУС

Контакт

ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА ПРОДАВНИЦА

АДРЕСА

Радован Ковачевиќ, 27

ТЕЛЕФОН

034 218 880

EMAIL

info@dnkv.mk

WEBSITE

dnkv.mk

Добијте одговори на сите ваши прашања што може да ги имате.

Ќе одговориме на сите прашања што ги имате во врска со нашата продажба преку Интернет.

Понеделник до Сабота од 09:00 до 21:00

ИСПРАТИ ПОРАКА

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  Радован Ковачевиќ, 27

  034 218 880
  070 218 404

  info@dnkv.mk

  Имате прашања за тоа како можеме да ви помогнеме? Испратете ни е-пошта и наскоро ќе стапиме во контакт.