Showing 1–15 of 26 results

Show sidebar
Close

Акумулатор Unibat Moto 3Ah (без одржување)

1.150,00 ден1.265,00 ден

Каталошки број

CBTX4L BS

Поларитет

Десен

Капацитет

3 Ah

Стартна моќ

/

Должина

114 mm

Висина

86 mm

Ширина

71 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 4Ah (со одржување)

1.150,00 ден1.265,00 ден

Каталошки број

CB4L-B/SM

Поларитет

Десен

Капацитет

4 Ah

Стартна моќ

/

Должина

120 mm

Висина

92 mm

Ширина

70 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 4Ah (без одржување)

1.290,00 ден1.419,00 ден

Каталошки број

CBTX5L BS

Поларитет

Десен

Капацитет

4 Ah

Стартна моќ

/

Должина

114 mm

Висина

106 mm

Ширина

71 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 5Ah

1.360,00 ден1.496,00 ден

Каталошки број

CB5L-B/SM

Поларитет

Десен

Капацитет

5 Ah

Стартна моќ

/

Должина

120 mm

Висина

130 mm

Ширина

60 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 6Ah (без одржување)

1.790,00 ден1.969,00 ден

Каталошки број

CBTX7L BS

Поларитет

Десен

Капацитет

6 Ah

Стартна моќ

/

Должина

114 mm

Висина

131 mm

Ширина

71 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 6Ah Л+ (без одржување)

1.850,00 ден2.035,00 ден

Каталошки број

CBTX7А BS

Поларитет

Лев

Капацитет

6 Ah

Стартна моќ

/

Должина

150 mm

Висина

94 mm

Ширина

87 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 8Ah (со одржување)

2.050,00 ден2.255,00 ден

Каталошки број

CB7L-B2/SM

Поларитет

Десен

Капацитет

8 Ah

Стартна моќ

/

Должина

135 mm

Висина

133 mm

Ширина

75 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 8Ah (без одржување)

2.100,00 ден2.310,00 ден

Каталошки број

CBTX9 BS

Поларитет

Лев

Капацитет

8 Ah

Стартна моќ

/

Должина

150 mm

Висина

105 mm

Ширина

87 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 9Ah (со одржување)

2.100,00 ден2.310,00 ден

Каталошки број

CB9-B/SM

Поларитет

Десен

Капацитет

9 Ah

Стартна моќ

/

Должина

135 mm

Висина

139 mm

Ширина

75 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 6Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ)

2.300,00 ден2.530,00 ден

Каталошки број

CTZ7SBS

Поларитет

Десен

Капацитет

6 Ah

Стартна моќ

/

Должина

113 mm

Висина

105 mm

Ширина

71 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 8Ah (без одржување) (тесен)

2.700,00 ден2.970,00 ден

Каталошки број

CT9B-BS

Поларитет

Лев

Капацитет

8 Ah

Стартна моќ

/

Должина

150 mm

Висина

105 mm

Ширина

70 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 10Ah (без одржување)

2.750,00 ден3.025,00 ден

Каталошки број

CBTX12 BS

Поларитет

Лев

Капацитет

10 Ah

Стартна моќ

/

Должина

150 mm

Висина

130 mm

Ширина

87 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 11Ah (со одржување)

2.780,00 ден3.058,00 ден

Каталошки број

CB10L-B/SM

Поларитет

Десен

Капацитет

11 Ah

Стартна моќ

/

Должина

130 mm

Висина

1145 mm

Ширина

90 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 8.6Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ) Л+

2.850,00 ден3.135,00 ден

Каталошки број

CTZ10SBS

Поларитет

Лев

Капацитет

8.6 Ah

Стартна моќ

/

Должина

150 mm

Висина

93 mm

Ширина

87 mm
Close

Акумулатор Unibat Moto 12Ah (со одржување)

2.950,00 ден3.245,00 ден

Каталошки број

CB12AL-A

Поларитет

Десен

Капацитет

12 Ah

Стартна моќ

/

Должина

134 mm

Висина

160 mm

Ширина

80 mm